Vis & Vleesgerechten
Visgerechten
-
Trota salmonata alla diavola. 23,25
Zalmforel in pikante saus.
-
Sogliole. Dagprijs
2 gebakken slibtongen in witte wijnsaus.
-
Salmone. 23,50
Zalm in roomsaus met groene pepers.
-
Scampi provinciale. 24,50
Gepelde reuzengarnalen in roomsaus.
-
Gamberoni reali. 26,75
Reuzen kreeftgarnalen van de grill.
-
Merluzzo in salsa. 24,00
Kabeljauwfilet in saus.
Vleesgerechten
-
Ossobuco. 24,50
Kalfsschenkel met pikante saus.
-
Scallopa ai funghi 23,00
Kalfsvlees met champignons en room.
-
Saltimbocca alla Romana. 24,00
Kalfsvlees met ham, kaas en room.
-
Scallopa alla gorgonzola. 25,00
Kalfsvlees in gorgonzola saus.
-
Filetto al pepe. 26,25
Haasbiefstuk in romige groene pepersaus.
-
Filetto ai funghi. 26,50
Haasbiefstuk met champignons en room.
-
Bistecca Siciliana. 23,75
Entrecote met champignons, paprika en pikante saus.
-
Bistecca pizzaiola. 23,75
Entrecote met kappertjes, olijven, ansjovis en tomatensaus.
-
Filetto di maiale in salsa. 25,00
Varkenshaas met champignon-roomsaus.
-
Filetto alla gorgonzola. 27,00
Haasbiefstuk met gorgonzolasaus.